ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


23-06-2018

Випуск-2018

Ідуть, ідуть в юрбі випускники,
Дорога їм встеляється квітками!
Сьогодні ці дівчата й юнаки
Ідуть в життя незнаними стежками!

Сьогодні, 23 червня, у святково прикрашеній залі гімназії – день прощання зі школою, випускний вечір. З вітальним словом до випускників звернулася директор гімназії Діна Іллівна Петренко. Вона вручила атестати кожному учню, подякувала батькам за підтримку, взаєморозуміння, доброту, а випускникам побажала пам’ятати рідну гімназію та бути добрими, щирими людьми. Свято пройшло у теплій, щирій, родинній атмосфері, з ліричними та жартівливими номерами та добрими спогадами про безтурботні дні. Привітала випускників і народний депутат України Кужель Олександра Володимирівна, бабуся випускниці Кужель Єлизавети, та побажала втілення в життя найсміливіших планів і виконання найзаповітніших мрій. Гостем свята був заслужений артист України Олексій Шпортько, дядько випускника Ветохи Данила, який виконав пісню на слова Тараса Шевченка «Єсть на світі доля».

Тож нехай вечір запам’ятається усім присутнім, якщо не назавжди, то принаймні надовго!

18-06-2018

Урочисті батьківські збори

18 червня 2018 року в гімназії відбулися урочистості з нагоди вручення випускникам 9 класу свідоцтв про базову загальну середню освіту. Ми щиро вітаємо дев’ятикласників із отриманням першого документа про освіту. Вони пройшли нелегку дорогу і дочекалися цього дня. Позаду навчальний рік, ДПА. Більшість із них продовжить навчання в 10 класі, а деякі вже покинуть  рідні стіни гімназії. Тож до зустрічі і прощавайте!

08-06-2018

Інформація для батьків

07-06-2018

Інформація для батьків майбутніх першокласників

01-06-2018

Прощавай, початкова школо!

У п’ятницю, 1 червня, четвертокласники попрощалися з початковою школою. Яскравим і незабутнім стало свято, яке підготували учні. Виявляється, що до 5 класу гімназії йдуть не тільки розумні, виховані, але й дуже талановиті діти. Бажаємо нашим маленьким випускникам добре вчитися та досягати нових висот!