ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


21-03-2019

Результати вибору електронних підручників

21-03-2019

Вітаємо переможців районних змагань «Олімпійське лелеченя»!

У понеділок, 18 березня, на базі Новопечерської школи команда учнів нашої гімназії у кількості 12 осіб узяла участь у фінальних змаганнях "Олімпійське лелеченя". Метою проведення змагань є заохочення дітей до занять спортом, формування філософії життя за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги, а також залучення учнів до активних занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя.

Вітаємо нашу команду та бажаємо подальших перемог!

15-03-2019

Шестикласники – у Верховній Раді!

На запрошення депутата Верховної Ради України Кужель Олександри Володимирівни, бабусі учениці 6 класу Кужель Анастасії, шестикласники побували в унікальному місці, де вирішуються найважливіші питання у нашій країні, на власні очі побачили, де і як працюють депутати, почули про таємні підземні ходи, якими депутати можуть непомітно «зникнути», спробували страви в депутатській їдальні та дізнались багато цікавого про внутрішнє життя парламенту.

14-03-2019

Сучасна виставка Samskara очима учнів 10 класу

Учні 10 класу відвідали приголомшливу виставку «Samskara», яка поєднала експозиції з графічними роботами Андроїда Джонса, 3D-скульптурами та інтерактивними інсталяціями. Художник ще в дитинстві вирішив, що у нього немає права займатись неприємними та позбавленими змісту справами, тому присвятив себе живопису. Учні побачили, як сучасне мистецтво зустрілося з передовими виставковими технологіями. У всесвіт Samskara діти потрапили через дзеркальний лабіринт, що дає можливість не просто вдивитися в себе, але ще і зробити ефектні фото.

12-03-2019

11-03-2019

Чарівний світ дитинства

Напередодні 8 березня у гімназії відбулося свято для мам, бабусь, сестричок, подруг. Вони мали можливість поринути у атмосферу весняного свята і переглянули авторську п’єсу «Сенс дитинства», яка є креативним пошуком учнів, учителів та батьків складових щасливого дитинства. Окрасою залу стали вітальні газети «Букет для мами», виготовлені кожним класом гімназії.