ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


30-01-2019

Пам’яті героїв Крут

29 січня 2019 року в Україні відзначається 101 рік бою під Крутами, якийстав символом нескореного духу, героїзму та самопожертви молодогопокоління в боротьбі за незалежність. У 9 та 10 класах гімназії пройшов відкритий виховний захід «Героям Крут присвячується», учні розповіли про трагічні події 2018 року, зачитали звернення до українського студентства, що з’явилось у київських газетах того часу, переглянули фільм циклу «Невідома Україна» «Лист без конверта». Учні 8 класу відвідали пам’ятник героям Крут біля Аскольдової могили. В усіх класах гімназії пройшли уроки пам’яті.

28-01-2019

Тиждень класного керівника 7 класу

Класний керівник - це особистість, індивідуальність, це любов і повага, це вдумливість психолога, це організаторські, комунікативні професійні здібності, це оптимізм життєвої мудрості, це нелегка праця розуму і серця. Традиційними стали для нашої гімназії «Тижні класного керівника». Це класні години, усні журнали, етичні бесіди, диспути, конференції, захисти творчих робіт, дебати, конкурси проектів, театралізовано-пізнавальні програмі «Сторінками народного календаря», заочні подорожі ігри-конкурси а також шоу-програми колективні творчі справи та ділові й рольові ігри, комунікативні тренінги, розв'язання ситуативних завдань, психологічні студії.

З 21 по 25 січня проходив «Тиждень класного керівника 7 класу». Лазуткіною Тетяною Михайлівною були проведені літературна вікторина з зарубіжної літератури, віртуальна екскурсія «Вулиця, на якій я живу», захід з англійської мови «Let`s make a bargain». Семикласники – учні творчі, тож з великим захопленням провели урок у стародавній школі - спробували писати перами. Виготовили вітальні листівки до Дня закоханих, були проведені спортивні змагання «У здоровому тілі – здоровий дух!», діти також відвідали Музей Чорнобиля

21-01-2019

День Соборності

День Соборності — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. У гімназії урочисто пройшли заходи, присвячені цій даті: тематичні класні години «Єднання заради незалежності», «Соборна і єдина наша Україна», вікторини «Сторінками історії», виставки малюнків та стіннівок.

08-01-2019

Екскурсія зимовим Львовом

Учні 10 класу продовжують досліджувати куточки рідної України. Вони вже побували в Кам’янці-Подільському, місті, яке зберегло дух середньовіччя, і на зимових канікулах відвідали ще одне старовинне місто – Львів, у якому поєднано Захід та Схід. Відкрили всю його багатогранність та красу. Побачили, як кожна епоха залишила свій слід в історичних пам’ятках міста, відчули на собі його незвичну, старовинну атмосферу та традиції. Помандрували в просторі й часі – побували у Львові княжому, середньовічному та австрійському. Під час театралізованої екскурсії потрапили у часи лицарів, дворян та купців.