ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


28-09-2018

100 років з Дня народження В. Сухомлинського

28 вересня цього року в Україні та світі відзначили 100-річчя з дня народження Василя Сухомлинського, людини, творчість якої – унікальне явище в українській і світовій педагогіці. Учні гімназії  на виховних годинах ознайомилися з біографією письменника, написали диктанти за його творами. А наймолодші школярі з великим захопленням виконали ілюстрації.

27-09-2018

Екскурсія в PinchukArtCentre

Учні 9 класу відвідали експозицію в PinchukArtCentre, найбільшому центрі сучасного мистецтва країни, де мали змогу ознайомитися з історією розвитку мистецтва від Античності й Середніх віків - до сучасності, оглянути виставку робіт сучасних митців Франсіса Аліса, Мауріціо Кателана, Такаші Муракамі, Деміена Хьорста та ін.

27-09-2018

Туристсько-краєзнавча гра «Кам’яний літопис Печерська»

У четвер, 27 вересня, відбулася районна туристсько-краєзнавча гра «Кам’яний літопис Печерська» з циклу «Вересневі мандри Печерськом», в якій брали участь учні 10 класу. На старті команди отримали картку учасника та маршрутний лист. Біля кожного об’єкту діти мали виконати тестове завдання, зробити фото й швидко пройти дистанцію. Завдання були пов’язані з історико-культурною спадщиною рідного міста. Діти отримали задоволення від участі в грі. Тож очікуємо результатів і сподіваємося на перемогу!

27-09-2018

Екскурсія в Національний науково-природничий музей НАН України

Учні 6 класу відвідали Національний науково-природничий музей, де їм розповіли про виникнення, будову та еволюцію Землі, її рослинний і тваринний світ. Діти побачили цілий комплекс діорам з ландшафтними експозиціями та біогрупами. Екскурсія виявилась цікавою та пізнавальною.

25-09-2018

Екскурсія в Національний музей народної архітектури та побуту

Теплим осіннім днем учні 4 класу гімназії мали можливість відвідати Національний музей народної архітектури та побуту, музей просто неба, де побачили на власні очі традиційні українські хати, церкви та вітряки з різних регіонів України.

22-09-2018

Екскурсія в Музей Ханенків

В теплий осінній день, 20 вересня, першокласники відвідали Музей Варвари і Богдана Ханенків, де для них провели ігрову прогулянку залами з оглядом найцікавіших творів європейської колекції «Привіт, музей!». Діти взяли участь у квесті, розгадували ребуси та складали пазли.

05-09-2018

Результати вибору електронних версій підручників

03-09-2018

Свято Першого дзвоника

Розквітають посмішки навколо,
Радісно луна веселий сміх.
Це моя найкраща школа
Зустрічає школярів своїх!

Сьогодні наша дружна шкільна родина приймає у свої обійми першокласників, які цього річ йдуть до Нової української школи – безмежної країни дитячих мрій, доброти, сміху, радості, безтурботного щастя з казковими мріями та веселими пригодами.