ПРЕДСЛАВИНСЬКА ГІМНАЗІЯ №56
ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ міста КИЄВА


Події


27-04-2017

До уваги батьків !

Оголошується набір на конкурсній основі до 10 класу Предславинської гімназії №56 Печерського району міста Києва . Умовами конкурсу передбачено проведення випробувань з таких предметів : українська мова ( диктант) , математика ( письмово), англійська мова ( письмове завдання і співбесіда).

Інформація щодо організації прийому за тел. (044) 529 41 85

27-04-2017

Діалог культур 2017

26 квітня 2017 року відбувся ХІV загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті» під гаслом «Ми - це не безліч стандартних «я», А безліч всесвітів різних». Предславинська гімназія №56, яка стала переможцем у районному етапі конкурсу, гідно представила Республіку Вірменію на міському конкурсі-фестивалі, показала глибокі знання учнями історії та культурних традицій держави.

Команду Предславинської гімназії №56 нагороджено Грамотою Департаменту освіти і науки, молоді та спорту за ІІІ місце та цінними подарунками.

Дякуємо за співпрацю і допомогу у підготовці і проведенні заходу :

  • Вірменській громаді м. Києва та м. Полтави;
  • ККПНЗ «Київський міський будинок учителя»;
  • Родину Тер-Терян;
  • Районне управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації

26-04-2017

Арт проект «Чорнобиль. Учора й сьогодні»

Сьогодні трагічна дата в історії України – річниця Чорнобильської аварії. В пам'ять про загиблих і постраждалих у кожному класі пройшли виховні години, учні відвідали Національний музей «Чорнобиль». На уроках художньої культури учні 9 класу здійснили арт проект «Чорнобиль. Учора й сьогодні». Дівчата й хлопці намагались передати за допомогою фарб та олівців особисті враження від побаченого реактора та уявити, яким він буде в майбутньому.

25-04-2017

Екскурсія по Києву

Про те, що Київ – одне з найкрасивіших міст світу, знають усі. В цьому змогли переконатись учні 5 класу, дізнавшись багато цікавих історій та легенд рідного міста під час автобусної екскурсії. Діти відвідали Золоті ворота й Володимирський собор, побували на Софійській площі й Андріївському узвозі. Екскурсія залишила незабутні враження, адже Київ поєднує в собі історію й сучасність, містичність і загадковість.

21-04-2017

Екскурсія в пожежну частину

В рамках проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» 21 квітня учні 4 класу відвідали пожежно-рятувальну частину, де мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, дізнатись про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення, про те, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Рятувальники розповідали учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти.  Після побаченого і почутого кожна дитина глибше розуміє  важливість професії  пожежника.

20-04-2017

«Кришталевий каштан-2017»

20 квітня у гімназії проходив фестиваль театрально-драматичних колективів «Кришталевий каштан – 2017». Конкурс проводиться щорічно з метою розвитку самодіяльності учнів та виявлення творчих здібностей. Учні 4 класу показали виставу «Білосніжка», третьокласники – «Дюймовочку», 2 клас – «Півникову науку», а десятикласники підготували англомовну виставу «He was not of an age but of all time» за мотивами творчості В.Шекспіра. Суханов А.В., актор театру і кіно, режисер та артист Київського театру «Колесо», висловив думку всіх членів журі, відмітивши гарну гру акторів 2 і 4 класів, та, відзначивши виступ акторів агломовного театру «Срібна завіса», запросив їх взяти участь у підведенні підсумків районного конкурсу.

19-04-2017

Змагання зі спортивного орієнтування

У вівторок, 18 квітня, на території військового ліцею ім. І. Богуна з метою залучення учнів до здорового способу життя, популяризації спортивного орієнтування серед учнів, забезпечення обміну спортивним досвідом та спілкування однолітків відбулися змагання зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді Печерського району. У змаганнях взяли участь учні 4-11 класів гімназії. Будемо сподіватися, що учасники стануть переможцями та призерами в особистому та командному результатах. Чекаємо підсумків!

17-04-2017

Зустріч із письменником

Сьогодні в гімназії був гість, відомий український прозаїк, драматург та кіносценарист Богдан Жолдак. Учні 8 класу мали змогу зануритися в захоплюючу біографію письменника, ознайомитися з кінематографією та відчути себе справжніми письменниками, що було найцікавіше. Богдан Олексійович розповів про сценарну майстерність, яку викладає на кінофакультеті Київського державного інституту театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого. Учні почули трагічні історії сучасності, які лягли в основу книги «Укри», заснованої на реальних подіях російсько-української гібридної війни, в якій сучасні українці відчайдушно жартують зі смертю, захищаючи свою землю і честь.

14-04-2017

13-04-2017

10-04-2017

Футбольний турнір

П’ятого квітня відбулось відкриття футбольного турніру на Кубок голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації серед школярів 2-3 класів. Команда нашої гімназії взяла активну участь у змаганнях, які були проведені вперше. «Надалі ми плануємо проводити такі турніри два рази на рік, весною та восени. Адже ми прагнемо сьогодні залучати до спорту більше дітей раннього віку, тим самим розвивати у них спритність, уважність, стратегічне мислення, координацію рухів, витривалість та лідерські навички», - як зазначив на закритті турніру Сергій Мартинчук.

07-04-2017

Шоу талантів у 3 класі

Цього року в гімназії був започаткований проект «Шоу талантів». Третьокласники вирішили продовжити презентацію першокласників, долучившись до цього проекту. Були представлені танцювальні, музичні номери, у презентації взяли участь художники, актори і поети. Глядачі були в захопленні від різнобарв’я талантів третього класу.

07-04-2017

ФОРУМ НОВОЇ ОСВІТИ
Зустріч з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич

В Мистецькому Арсеналі у рамках інтерактивного освітнього фестивалю «Арсенал Ідей» відбувся ІІ Форум нової освіти, який відвідали учні 10 класу. Його мета - створити майданчик для спілкування учнів з експертами, щоб почути думки молоді, з’ясувати їхні інтелектуальні, емоційні потреби та пропозиції щодо методів і форм викладання, а також спільно з представниками експертного середовища обговорити нові можливості, які існують у шкільній та позашкільній освіті та можуть використовуватися вже нині. Відбулася зустріч учнів з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич.

07-04-2017

Шоу талантів у 3 класі

Цього року в гімназії був започаткований проект «Шоу талантів». Третьокласники вирішили продовжити презентацію першокласників, долучившись до цього проекту. Були представлені танцювальні, музичні номери, у презентації взяли участь художники, актори і поети. Глядачі були в захопленні від різнобарв’я талантів третього класу.

06-04-2017

Екскурсія в Національний музей «Чорнобиль»

Наближається 31 річниця Чорнобильської трагедії. З метою екологічного виховання та збереження пам’яті про трагічні дні в історії держави учні 7 класу відвідали Національний музей «Чорнобиль», де на власні очі побачили жахливі кадри подій 1986 року, фотографії ліквідаторів та експонати, привезені з території Чорнобильської зони.

05-04-2017

Медичний лекторій

У рамках проведення благодійного соціального проекту «Тиждень добрих справ» до гімназії завітали студенти Національного медичного університету ім. Богомольця. Хлопці залучили учнів 10 класу до розмови про здоровий спосіб життя, розповіли про загрози сучасності та про те, як уберегтися від необдуманих кроків.

04-04-2017

ПІНЧУК АРТ ЦЕНТР
Виставка «ХХІ номінанта» (10 кл.)

03-04-2017

Екскурсія в місто Ужгород

На весняних канікулах учні 10 класу відвідали чарівний куточок України – місто Ужгород. Вони мали змогу ознайомитися з історією міста, побачити різні архітектурні стилі, справжні архітектурні дива, почути, хто з видатних постатей проживав в Ужгороді, відвідати ужгородський замок, музеї народної архітектури та побуту. Та найцікавіше було провести стільки часу в колі друзів!